Massage

Massage Behandeling

Een massage is een ware traktatie voor het lichaam en geest en is daarnaast een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme kruidenoliën, aangepast op de huidtype.

Door met warme oliën te masseren worden pijnpunten behandeld evenals vastzittende en stijve spieren. Hierbij ligt de nadruk op de marma-punten van het lichaam. Op deze manier worden blokkades opgelost, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, neemt de flexibiliteit in het lichaam toe en worden de spieren en gewrichten ontlast van spanning. Dit alles geeft het energetische systeem van het lichaam een beter balans.

De massage is een energetische, prettige doch stevige massage, waarbij de gevarieerde massagetechnieken aangepast worden aan uw behoefte. Deze bewegingen zorgen voor een ontspannende en helende werking op het lichaam. Dit om het lichaam in spiritueel, mentaal en emotioneel Wel-Zijn te brengen.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannende en ontstressende massage of een stevige en diepgaande massage. Wij nemen u mee op een mooie reis voor het lichaam, geest en de ziel.

Wanneer kies je voor deze massage:

Als u rust en algehele ontspanning zoekt voor het lichaam en geest.

Power: zachte tot gemiddelde druk.

Gemasseerde zones: de nek, schouders, rug, achter-en voorkant van de benen, de armen en het hoofd.

Drukpunten: de drukpunten worden met lichte tot stevige kracht gemasseerd.

Doelstelling: op zowel emotioneel als fysiek niveau zal de doorstroming van energie door massage aanzienlijk verbeteren. Je voelt je daardoor vitaler en energieker.

Super Aanbiedingen

Massage

Bij de Ayurvedische massage wordt er toegewerkt naar een diepe fysieke en mentale ontspanning. Dit is de kracht van Ayurveda.
30 Minuten
Ayu Lavendel
45
Ontvangst met een kopje koffie of Ayu – Thee

Deel massage rug, nek en schouder

90 Minuten
Ayu Lavendel
75
Ontvangst met een kopje koffie of Ayu – Thee en iets lekkers

Volledige lichaamsmassage in combinatie met een voetenpakking

Super Aanbiedingen

Zwangerschapsmassage

60 Minuten
50
Deze heerlijk ontspannende massage, geeft je zelfvertrouwen en kan daarnaast ook verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. De massage heeft een positieve effecten op het beter slapen en het vermindert pijn, stijfheid, stress, obstipatie en zorgt ervoor dat je uitgerust en ontspannen de bevalling ingaat.