Made with joy

Lakshmi

Wij werken met producten van het merk Lakshmi Cosmetica welke al uw wensen op verzorgingsgebied in vervulling kunnen laten gaan.
Lakshmi Cosmetica

Lakshmi is ontstaan door Franco en Linda Canteri. Na een verblijf in India waren zij zo diep geraakt door de bijzondere kennis en holistische behandelingen van de Ayurveda dat zij besloten om deze wijsheid te combineren, in producten en behandelmethode voor de huid en lichaamsverzorging.

Productenlijn

Lakshmi heeft een bijzonder, unieke en effectieve productenlijn ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. Lakshmi is in staat om behandelmethode, advies en producten te creeren die een beter balans tussen lichaam en geest geven. Dit wordt gegaan door het probleem bij de wortel aan te pakken en daarna te behandelen om de huid een gezonde vitale en zijdezachte uitstraling te geven.

Gecertificeerd

Lakshmi is gecertificeerd met het ICEA ( Institute for Ethical en Environmmental Certification) en AIAB ( Italian Association of Organic Farming). Deze organisatie bewaakt de menselijke gezondheid bij het gebruik van ruw organisch materiaal en het evenwicht van het milieu.

Zuiver & Voedend

Lakshmi cosmetica is bijzonder zuiver en voedend. Het houdt de huid levendig en fris alsof de natuur zelf de huid verzorgt. De producten zijn rijk aan ingrediënten als kruiden, zaden, bloemen, vruchten. De houdbaarheid van Lakshmi producten wordt verkregen door gebruik te maken van grapefruitpit extracten, aminozuren extracten van soja, essentiële oliën en vitaminen. Deze natuurlijke extracten geven geen negatieve bijwerkingen en zijn bovendien bijzonder goed voor de huid.

ProNails (SOS Foot Care)

ProNails creërt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten. ProNails betekent een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren & trends. De ProNails SOS Foot Care lijn werd klinisch ontwikkeld om uw voeten te redden en hen de behandeling te geven die ze verdienen. Wij raden de bijkomende Foot Care thuisproducten aan voor speciale huidtypes die een langdurende behandeling nodig hebben.

ProNails (Sopolish)

Sopolish is het meest gewilde product op de markt. Het is het ideale product voor vrouwen die maar liefst veertien dagen lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Sopolish is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Bovendien wordt een langdurige glans verzekerd. Gedaan met gebroken, gespleten of gescheurde nagels! Deze semi-permanente nagellak wordt aangebracht in minder dan 30 minuten, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Sopolish weekt af in 10 minuten of je kan je Sopolish verwijderen dankzij de eenvoudige peel-off methode.