J’adore Mi is een kleine, sfeervolle ayurvedische schoonheidssalon in Almere, waar persoonlijke aandacht, ontspanning en hygiëne erg belangrijk zijn. Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor Ayurvedische massages. Diverse Indiase technieken worden gecombineerd met moderne Westerse behandelmethodes; “the best of both worlds” dus.

Pure schoonheid komt van binnen. Door het verzorgen van de buitenkant wordt het totaal plaatje compleet. Daarom gebruik ik producten die verantwoord zijn. Met verantwoord wordt bedoelt merken waarbij zoveel mogelijk nagedacht is over de samenstelling van het product. Goed voor u, goed voor de werkomgeving en het milieu.

Om een behandeling te geven die past bij uw wensen wordt bij uw eerste bezoek aan de schoonheidssalon een persoonlijk profiel gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van uw huid, uw persoonlijke wensen en geschikte behandelmethodes. Voorafgaand aan ieder daaropvolgend behandeling wordt een huidanalyse gedaan. Deze analyse is noodzakelijk voor een optimale afstemming tussen uw huidtype en het juiste verzorgingsproduct.

AFSPRAAK

De schoonheidssalon werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor is bewust gekozen om de klant volledige aandacht en rust te bieden.
U kunt telefonisch een afspraak maken of een e-mail sturen.